Underground Katalógus Fesztivál a Gödörben

small_godor_klub_logo.jpgMillenniumi Húshangverseny: Húshangok könyvbemutató fe Lugossy Laca közreműködésével, Testből testbe - Müller Péter Sziámi és az első osztályú vidéki srácok, Trottel, Kézi Chopin, Ági és a Fiúk, Balaton, Flash, Kampec Dolores, Vidámpark, Tudósok, DJ'80

 Az Alexandra és az 1G Records kiadásában megjelent az Underground Katalógus, amely 25 CD-ből álló sorozat. Ennek apropóján jött létre a fesztivál, ahol olyan legendás zenekarok láthatók-hallhatók, mint a hosszú idő után először összeálló Kézi Chopin, vagy a zalaegerszegi zenészeket felvonultató Sziámi formáció a Testből Testbe album dalaival.

Időpont: 2009. november 24. (kedd) 20:00

Forrás: Gödör Klub

Még nincsen szavazat

Hozzászólások

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

#1 .

csak annyit akarok mondani, hogy kemeim szerint a sziami az a sziami lesz amikor lement zalaba es csinalt zenekart magyarul sziami koncert lesz. igazabol leszarom mert szerintem a sziami az egy fos, de ugyis elmegyek nosztalgiazni. itt ragadnam meg az alkalmat kozolni hogy flash es balaton koncerten lehet majd velem elso sorban talalkozni, es itt tartom fontosnak kozolni, hogy aki akar szervezhet nekem is koncertet van jo zenekarom ugyanis ket tag egy enek-akusztikus gitar, ez vagyok en es egy hegedus. jofajta depis zene, punkos beutessel. fellepunk majd godorben balaton elott, de jovore ugy nez ki, es addig is kene jatszani.

---------------------

mángorló