kézi-chopin

Underground Katalógus Fesztivál a Gödörben

small_godor_klub_logo.jpgMillenniumi Húshangverseny: Húshangok könyvbemutató fe Lugossy Laca közreműködésével, Testből testbe - Müller Péter Sziámi és az első osztályú vidéki srácok, Trottel, Kézi Chopin, Ági és a Fiúk, Balaton, Flash, Kampec Dolores, Vidámpark, Tudósok, DJ'80

 Az Alexandra és az 1G Records kiadásában megjelent az Underground Katalógus, amely 25 CD-ből álló sorozat. Ennek apropóján jött létre a fesztivál, ahol olyan legendás zenekarok láthatók-hallhatók, mint a hosszú idő után először összeálló Kézi Chopin, vagy a zalaegerszegi zenészeket felvonultató Sziámi formáció a Testből Testbe album dalaival.

Időpont: 2009. november 24. (kedd) 20:00

Forrás: Gödör Klub

Underground lemezek a 1G Recordstól

small_1glogo.jpgA 1g Records újra kiadja a magyar underground zenekarok korábban már megjelent lemezeit. Olyan lemezek is kaphatóak lesznek amik eddig csak LP formában voltak elérhetőek. Aki eddig nem tette meg az most bevásárolhat többek között a Balaton, a Happy Dead Band, a Kampec Dolores, a Kontroll Csoport, a Sziámi és az Új nem lemezeiből. A kiadványok közül néhányat már az október 30-i Kontroll Csoport koncerten is meg lehetett vásárolni. Bővebbet a kiadó underground katalógusában találtok. Érdemes megnézni.