Neurotic

A Pajor Tamás (gitár, ének) köré szerveződött Neurotic 1981-ben alakult és még ez év februárjában - az URH előtt a Kassák Kluban - közönség elé is lépett. Ekkor még igazi "háromakkordos" punkot játszottak. A zenekarban Pajor melett ekkor Solymár Árpád (basszusgitár, ének), Czeller Péter (gitár, ének) és Lányi Tamás (dob) játszott.

A zenekar a '80-as évek közepére érett be. Ekkora már a repertoár és a tagság is kicserélődött. '87-ben, Xantus János Rock-térítő című filmjének forgatásakor már Solymár Árpád, Ruff Tibor, Szlazsánszky Ferenc és Szerb Zsófia játszott illetve énekelt a zenekarban.

Aztán a forgatás alatt, októberben Pajor napokra eltűnt. Mikor újra megjelent közölte, hogy megtért és belépett a Hit Gyülekezetébe. Ahogy ő fogalmazott: "a drog helyébe beült a Szentlélek".

Pajor a megtérése után kategórikusan elzárkózott korábbi énjétől, így a Neurotictól is. Több vallásos albumot készített Amen nevű zenekarával, majd hosszú hallgatás után 2005-ben újra jelentkezett az Önök érték című lemezzel. 2007-ben Kötetlen kötet címmel jelent meg egy könyve.

A te értékelésed: Semmi Átlag: 5 (7 votes)